Počinje ciklus kreativno-likovnih radionica za djecu u Lovincu

0

U prostorijama Kulturno informativnog centra Lovinac održat sutra će se održati prva u nizu besplatnih kreativno-likovnih radionica pod nazivom “Likovno vizualni laboratorij”. Ova radionica dio je ciklusa edukativnih aktivnosti usmjerenih na poticanje likovnog izražavanja kod djece, a projekt je financiran od strane Ministarstva demografije i mladih.

Program je osmišljen za djecu predškolske dobi i osnovnoškolce od prvog do četvrtog razreda te će se odvijati jednom mjesečno u prostorijama KIC-a Lovinac sve do kolovoza 2025. godine. Završetak ciklusa obilježit će velika izložba radova nastalih tijekom godine.

Oglas

Radionice su koncipirane prema različitim tehnikama i temama, a naglasak je na likovno-vizualnom izražavanju koje potiče kreativnost kroz istraživanje likovnih tehnika i novih medija. Uz pomoć inovativnih metoda i opreme, cilj je potaknuti djecu na izražavanje vlastitih ideja i razvijanje umjetničkih vještina.

Voditeljica radionica je Mia Mijaljica, magistra umjetnosti, koja će kroz stručno vodstvo nastojati približiti svijet likovnosti najmlađima.

Prijave su obvezne za sve radionice, a zainteresirani ih mogu izvršiti putem e-maila na kic.lovinac@gmail.com ili telefonskim pozivom na broj 098/966-9916.

L.O.