Dominik iz Gospića i Nataša iz Rijeke – pobjednici natjecanja za najboljeg ročnika 43. naraštaja

0
Foto: MORH

Na natjecanju za najboljeg ročnika i ročnicu 43. naraštaja, koje je održano jučer u vojarni “123. brigade HV” u Požegi, titulu najboljeg ročnika osvojio je Dominik Knežević iz Gospića, dok je najboljom ročnicom proglašena Nataša Radešić iz Rijeke.

Uz njih, posebne pohvale dobio je i Antonio Barbić iz Zagreba, koji je ostvario najbolje rezultate na izlaznoj provjeri tjelesnih sposobnosti. Natjecanje je provedeno u sklopu dragovoljnog vojnog osposobljavanja ročnika 43. naraštaja, a ukupno se natjecalo 138 mladića i djevojaka koji su na obuci od 18. kolovoza ove godine.

Oglas

Voditelj natjecanja, stožerni narednik Krešimir Krešić, pohvalio je sve natjecatelje za izvanredne rezultate i zavidna znanja pokazana tijekom natjecanja. Istaknuo je kako su svi sudionici dobili snažnu podršku svojih kolega i kolegica te je naglasio da su tijekom obuke sklopljena mnoga prijateljstva.

Dragovoljno vojno osposobljavanje 43. naraštaja završava u petak, 11. listopada 2024., nakon čega će većina ročnika nastaviti svoju vojnu karijeru kroz Specijalističku vojnu obuku i potpisivanje djelatnog vojnog ugovora.

L.O.