Večer ljepote i elegancije na gospićkom trgu: Jana Biondić je nova miss Ličko-senjske županije

0

U sklopu manifestacije Jesen u Lici sinoć je na Trgu Stjepana Radića održan izbor za Miss Ličko-senjske županije, pod organizacijom Direkcije za izbor Miss Hrvatske. Na natjecanju je sudjelovalo sedam djevojaka s različitih dijelova županije koje su, pred brojnom publikom i ocjenjivačkim žirijem, imale priliku pokazati svoje talente i vještine.

Djevojke su se tijekom večeri predstavile u nekoliko različitih odjevnih kombinacija, dokazujući da ljepota dolazi u različitim oblicima. Osim modnih izlazaka, natjecateljice su odgovarale na pitanja žirija, pokazujući svoj šarm, inteligenciju i stav.

Oglas

Ove godine izabrane su Miss i Prva pratilja županije. Titulu Prve pratilje ponijela je Maja Majdanac, dok je za Miss Ličko-senjske županije proglašena Jana Biondić, učenica trećeg razreda Gimnazije u Senju. Jana je, sudeći po pljesku i reakcijama publike tijekom večeri, očarala ne samo žiri nego i okupljene posjetitelje.

Između izlazaka kandidatkinja za Miss, publiku su zabavljale gospićke mažoretkinje te glazbena zvijezda Andreja Šušnjara. Prvoj pratilji Maji Majdanac lentu i cvijeće uručile su direktorice Turističkih zajednica Plitvičkih Jezera i Gospića, Josipa Kukuruzović i Maja Strilić, dok su novoj Miss lenti i cvijeće predali župan Ernest Petry i gradonačelnik Darko Milinović. Krunu je Jani Biondić predala prošlogodišnja Miss, Tia Stilinović.

L.O.