Picklemania u Gospiću oduševila sve generacije

0

Gospićki Trg Stjepana Radića ovu nedjelju od 16 do 18 sati bio je poprište veselog sportskog događanja koje je privuklo brojne građane. “Picklemania”, kako je nazvan ovaj događaj, privukla je ljubitelje pickleballa, sve popularnijeg sporta koji miješa elemente tenisa, badmintona i stolnog tenisa.

Sudionici svih dobnih skupina, od mladih entuzijasta do starijih sugrađana, okupili su se kako bi pokazali svoje vještine ili jednostavno uživali u novootkrivenoj rekreaciji. Atmosfera na terenima bila je jednako natjecateljska koliko i prijateljska, dok su sudionici dijelili zadovoljstvo igrom.

Oglas

Poseban začin događaju dao je Morski pas Karlo, maskota koja je svojom pojavom i interakcijom sa sudionicima dodatno unijela radost, osobito među mlađom publikom. Karlo nije samo razveselio prisutne, već se i uključio u igru, što je stvorilo brojne zabavne trenutke.

Organizatori ističu da je cilj “Picklemanie” promoviranje pickleballa kao zabavne i pristupačne aktivnosti te naglašavanje važnosti bavljenja rekreacijom. Izrazi zadovoljstva i brojni osmjesi sudionika pokazatelj su da Gospić itekako podržava ovakve inicijative.

Pickleball, iako relativno nov u Hrvatskoj, svojom jednostavnošću i dinamičnošću privlači sve veći broj rekreativaca. Zahvaljujući ovakvim događanjima, građani Gospića imaju priliku upoznati i zavoljeti ovaj sport, a mnogi su već izrazili želju za redovitim održavanjem sličnih događaja.

L.O.