Ove subote ne propustite pickleball u Brinju

0

Pickleball klub Nikola Tesla Croatia, u suradnji s Općinom Brinje, ove subote, 28. rujna 2024., organizira veselo druženje uz pickleball i druge aktivnosti na Novoj tržnici u Brinju, s početkom u 16 sati.

Pickleball, sport koji kombinira elemente tenisa, badmintona i stolnog tenisa, sve je popularniji diljem svijeta. Zbog manjeg terena i prilagodljive dinamike, ovaj sport je idealan za sve dobne skupine i razine vještina. Bez obzira jeste li početnik ili iskusan igrač, garantiramo vam dobar provod ispunjen smijehom, zanimljivim sadržajem i rekreacijom.

Oglas

Pozivaju se djeca, mladi, obitelji i svi koji vole isprobavati nove stvari da dođu, upoznaju se s pickleballom i uživaju u brojnim iznenađenjima pripremljenim za ovaj događaj. Za one koji žele aktivno provesti subotnje poslijepodne, osigurali smo dovoljno zabave i prilika za rekreaciju.

Događaj će se održati na otvorenom, no u slučaju lošeg vremena, sve aktivnosti bit će premještene u dvoranu Osnovne škole Luke Perkovića. Organizatori napominju da su svi dobrodošli, te savjetuju da ponesete udobnu odjeću, osmijeh i dobru volju.

L.O.