Održana svečana dodjela nagrada za najljepšu okućnicu 2024. godine na Plitvicama

0

U dvorani Flora hotela Jezero održana je svečana dodjela nagrada povodom Izbora najljepše okućnice 2024. godine. Na svečanosti su prisustvovali članovi ocjenjivačkog povjerenstva, natjecatelji te ljubitelji hortikulture, a dodjela je prošla u ugodnoj i prijateljskoj atmosferi.

Nakon pozdravnih riječi, predsjedavajući ocjenjivačkog povjerenstva Hrvoje Krivošić predstavio je natjecatelje i nagrađene. Svaki sudionik natjecanja dobio je sadnicu zimzelenog ukrasnog grma, dok su troje prvoplasiranih uz sadnicu primili i priznanje za osvojeno mjesto. Ostali natjecatelji su uz sadnicu dobili zahvalnicu za sudjelovanje.

Oglas

Ovogodišnji dobitnici u kategoriji Vrtova i okućnica su: Ljubica Špehar iz Rastovače (1. mjesto), Antonia Grdić iz Grabovca (2. mjesto) te Danijela Bobić, također iz Grabovca (3. mjesto). U kategoriji Balkona i terasa pobjedu su odnijeli Damir i Ivana Palijan iz Oštarskih Stanova, dok su drugo i treće mjesto zauzeli Dušan Borić iz Grabovca i Antonio Bićanić iz Jezerca.

Ovaj treći po redu Natječaj za najljepšu okućnicu privukao je velik broj sudionika, a prekrasno uređeni vrtovi iz Rastovače, Grabovca, Oštarskih Stanova i Jezerca oduševili su žiri. Organizatori su izrazili zadovoljstvo povećanim brojem prijava, što pokazuje sve veći interes za uređenje okućnica i balkona te doprinos očuvanju prirodne ljepote.

Iskrene čestitke upućene su svim sudionicima na njihovom trudu i predanosti očuvanju okoliša. Organizatori su istaknuli kako ih je ovogodišnja natjecateljska sezona posebno inspirirala, a svi sudionici pokazali su strast i ljubav prema vrtlarstvu i uređenju svojih prostora.

L.O.