Posjetite Lika destinaciju uz veliki popust za deset atraktivnih lokacija

0

Za sve one koji žele iskoristiti posljednje dane ljeta i uživati u jesenskim bojama prirode, nudi se posebna prilika za posjet deset atraktivnih lokacija u Lici po cijeni od samo 70,00 €, umjesto uobičajenih 142,00 €. Zajednička ulaznica obuhvaća ulaz na neke od najpoznatijih prirodnih i kulturnih lokacija Hrvatske, među kojima su Nacionalni park Plitvička jezera, Nacionalni park Sjeverni Velebit, Nacionalni park Paklenica, Park prirode Velebit s Uvalom Zavratnica i Cerovačkim špiljama, te Baraćeve špilje i SPELEON Centar podzemne baštine. Također, obuhvaćeni su i Pećinski park Grabovača, Memorijalni centar Nikola Tesla i Hrvatski centar za autohtone vrste riba i rakova krških voda.

Svoje vouchere s ulaznicama možete kupiti na ulazima Nacionalnog parka Plitvička jezera, a iskoristiti ih u razdoblju do 31. listopada 2024. godine. Ova jedinstvena ponuda omogućuje posjetiteljima da istraže bogatu prirodnu i kulturnu baštinu Like po značajno sniženoj cijeni.

Oglas

Cijene ulaznica su sljedeće; za odrasle 70,00 eura po osobi, djeca od 7 do 18 godina 42,50 eura po osobi, a djeca do 7 godina imaju besplatan ulaz.

Budući da je broj zajedničkih ulaznica ograničen, svi zainteresirani pozvani su da što prije iskoriste ovu priliku i uživaju u ljepotama koje Lika nudi, posebno u jesenskom razdoblju kada priroda pokazuje svoje najljepše boje.

L.O.