Barkanova biciklijada vraća se u Otočac: Obilje zabave i aktivnosti ovog vikenda

0

Otočac će ovog vikenda, 29. lipnja, biti domaćin 17. izdanja Barkanove biciklijade, popularnog događanja koje organizira Biciklistički klub Barkan. Manifestacija obećava dan pun uzbuđenja, sporta i glazbe u Gradskom parku.

Događaj započinje u 9:30 sati uz glazbene ritmove DJ Dannyja Blacka, a svi zainteresirani za biciklizam mogu se priključiti raznim aktivnostima. Za najmlađe je organiziran start male biciklijade u 10 sati, dok će se u 12 održati natjecanje u sporoj vožnji na biciklističkom poligonu.

Oglas

Glavni događaj, 17. Memorijalna Barkanova biciklijada obiteljskog tipa, starta u 17 sati, a sudionici će se moći okrijepiti na Majerovom vrilu u Sincu u 18:15. Povratak u gradski park planiran je za 20:00 sati, nakon čega slijedi večera i druženje.

Večer će dodatno uljepšati koncert dvojca Tea i Jan koji počinje u 20:30 sati. Očekuje se da će njihov nastup privući i one koji možda nisu najzagriženiji biciklisti, ali uživaju u dobroj glazbi i atmosferi.

Barkanova biciklijada iz godine u godinu privlači sve više posjetitelja i sudionika, što potvrđuje njen status kao jednog od ključnih događanja u gradu Otočcu. Organizatori pozivaju sve da se pridruže, bilo da sudjeluju u biciklističkim aktivnostima ili samo uživaju u bogatom zabavnom programu.

L.O.