Otvoren MNT Tenis Senj

0
Foto: Lucijan Španić

Utakmicom seniorskih ekipa VIA Senj Butković transporti i Domino Maling (0:0) otvoren je Malonogometni turnir Tenis Senj 2024. Turnir ove godine slavi 60 godina postojanja, a najavljeno je još jedno vrhunsko natjecanje, u kojem sudjeluje 18 seniorskih momčadi te devet veteranskih.

Ceremoniju otvorenja turnira uveličala je plesna skupina Maya’s Dance Nation, a nogometaši Nehaja do devet godina odigrali su revijalnu utakmicu. Turnir će se igrati svaki dan u poslijepodnevnim i večernjim satima do nedjelje, kad je na programu finale u obje konkurencije. Finalne utakmice prenosit će se uživo na SportKlubu.

Oglas

Osvajače turnira čekaju bogate nagrade jer je ove godine nagradni fond veći nego ikad u povijesti i iznosi 10 tisuća eura. Osim samog nogometa, posjetitelje čekaju i zabavni sadržaji za djecu i odrasle. Nakon utakmica svaki dan turnira slijede zabave uz glazbu uživo i DJ-a. Ulaz je, kao i uvijek, slobodan. Kompletan raspored i rezultate turnira možete pronaći na aplikaciji SofaScore, službenoj stranici turnira, kao i na službenim Facebook i Instagram stranicama.

L.O.